Moniek Gehring

Consulent Expertisecentrum

Moniek Gehring

Vanuit het Expertisecentrum van MEE Gelderse Poort geef ik workshops en trainingen aan professionals, vrijwilligers en studenten. Daarnaast coördineer ik het cursusaanbod van MEE voor mensen met een beperking. Tevens ben ik actief betrokken bij het project Budgetbuddy en het landelijke MEE-project Smart met Geld. Voor het project MEE Bruggenbouwer begeleid ik een groep 2e jaars HBO-studenten.

Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van het ondersteunen van mensen met een beperking (lichamelijk, psychisch en/of verstandelijk) in alle levensfasen en op alle levensgebieden. Als gecertificeerd trainer zet ik deze kennis en ervaring om naar effectieve trainingsprogramma’s voor zowel professionals, vrijwilligers als voor mensen met een beperking en hun omgeving.

In mijn rol als trainer ben ik reflectief, leergierig en lever ik kwaliteit. Ik ben duidelijk en gestructureerd. Het geeft mij veel plezier en voldoening om mensen te enthousiasmeren en motiveren bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en kennis.

Naar boven