Opleidingen voor professionals

Een professional is nooit uitgeleerd. Om inclusie te realiseren is kennis en kunde over de mogelijkheden om drempels weg te nemen onontbeerlijk.

opleidingen

Door te leren, blijft u scherp en rust u uzelf optimaal uit om kansen te creëren en creatieve oplossingen te bedenken. Onze samenwerkingspartner MEEK2 is dé aanbieder van praktijkgerichte opleidingen voor professionals op het gebied van het herkennen van en omgaan met (mensen met) een beperking én het verkennen van mogelijkheden.

Ons opleidingsaanbod
Ons opleidingsaanbod combineert werken en leren, is gericht op de praktijk en het behalen van vooraf gestelde doelen en (leer)resultaten. Voor professionals in zorg en welzijn bij gemeenten, in maatschappelijke organisaties, onderwijs en bedrijven hebben wij een ruim geheel vernieuwd opleidingsaanbod:

  • Voorlichtingsbijeenkomsten: gericht op kennisoverdracht
  • Workshops: kennisoverdracht en casuïstiekbespreking
  • Trainingen: het aanleren van praktische vaardigheden
  • Maatwerktrajecten: op maat gemaakt leerinterventie(s) voor individuen en teams

Onze trainers
Onze gedreven en bedreven trainers zijn vakinhoudelijke én didactische experts. Ze zijn praktisch en resultaatgericht. Ze gebruiken innovatieve en activerende leer- en werkvormen waardoor ze hun publiek weten te boeien. Zo weet u zeker dat uw mensen worden getraind op basis van de laatste inzichten en beste methodieken.

Meer weten?
Onderstaand vindt u een overzicht van onze opleidingen voor professionals. We gaan graag met u in gesprek over uw specifieke opleidingsbehoeften. Ook als u een opleidingsvraagstuk heeft dat niet direct kan worden ingevuld met één van onze bestaande trainingen. Neem voor meer informatie contact op met MEEK2 via contact@meek2.nl of bel 06-51149069.

Naar boven