Cliënten

Welkom bij MEE Gelderse Poort
Wij zijn dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.

Wat doen we?
We geven informatie, advies en ondersteuning op alle gebieden van het dagelijks leven: opvoeding & ontwikkeling, leren & werken, regelgeving & geldzaken en samenleven & wonen.

Voor wie?
We zijn er voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problemen.

clienten

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

 • Heeft u een cliëntvraag?
  Neem dan contact op met het wijkteam in uw gemeente. Onze consulenten werken vanuit de sociale wijkteams in de gemeenten in de regio Arnhem, Nijmegen en Rivierenland.
 • Wilt u onafhankelijke cliëntondersteuning?
  Neem dan rechtstreeks contact op met MEE Gelderse Poort tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Bel 088-6330000 of mail naar clientondersteuning@meegeldersepoort.nl.
 • Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm?
  Neem dan contact op via 088-6330000 of wlz@meegeldersepoort.nl. Meer informatie over Onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.
 • Heeft u vragen over Cliëntondersteuning, Expertdiensten, Projectmanagement, Opleidingen of Advisering?
  Neem dan contact op met expertisecentrum@meegeldersepoort.nl of telefonisch via 088-6330000.

Onze cursussen
Naast informatie, advies en individuele begeleiding die we u kunnen geven, organiseren we ook verschillende groepen en cursussen in uw regio. U ontmoet dan mensen in vergelijkbare situaties met vragen die op die van u lijken. Deelname is gratis. Cursussen voor cliënten

Onze projecten
Naast de individuele ondersteuning vanuit de wijkteams werken we (meestal samen met andere organisaties) in projecten.
Projecten voor cliënten

Naar boven