Cliënten

MEE en corona

In Nederland zijn er speciale regels om snelle verspreiding van het coronavirus te voorkomen. MEE Gelderse Poort heeft daar ook mee te maken. Wat kan MEE voor jou doen? Voor veel mensen is de situatie bijzonder. Er zijn regels die je vertellen wat je moet doen en wat je niet moet doen.

Video uitleg over corona

Prik tegen corona (vaccinatie)

Heb jij autisme, een verstandelijke beperking, NAH of ben je psychisch kwetsbaar? En voel je je alleen, angstig, verward of onbegrepen? Als jij behoefte hebt aan hulp, bel ons dan! Dan bespreken we hoe we jou kunnen ondersteunen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 13 uur.

Bel: 088 633 00 00

Je kunt ons ook mailen: clientondersteuning@meegeldersepoort.nl

 

 

Maatregelen MEE Gelderse Poort

 • Onze cliëntondersteuners werken voornamelijk vanuit huis
 • Onze cliëntondersteuners hebben contact met cliënten per telefoon of e-mail. Heb je een vraag over cliëntondersteuning? Wij blijven telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, via telefoonnummer 088 633 00 00.
  Mail: clientondersteuning@meegeldersepoort.nl

Over MEE Gelderse Poort

Onafhankelijke Cliëntondersteuning

 • Heeft u een cliëntvraag?
  Neem dan contact op met het wijkteam in uw gemeente. Onze consulenten werken vanuit de sociale wijkteams in de gemeenten in de regio Arnhem, Nijmegen en Rivierenland.
 • Wilt u onafhankelijke cliëntondersteuning?
  Neem dan rechtstreeks contact op met MEE Gelderse Poort tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Bel 088-6330000 of mail naar clientondersteuning@meegeldersepoort.nl.
 • Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm?
  Neem dan contact op via 088-6330000 of wlz@meegeldersepoort.nl. Meer informatie over Onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.
 • Heeft u vragen over Cliëntondersteuning, Expertdiensten, Projectmanagement, Opleidingen of Advisering?
  Neem dan contact op met expertisecentrum@meegeldersepoort.nl of telefonisch via 088-6330000.

Onze cursussen
Naast informatie, advies en individuele begeleiding die we u kunnen geven, organiseren we ook verschillende groepen en cursussen in uw regio. U ontmoet dan mensen in vergelijkbare situaties met vragen die op die van u lijken. Deelname is gratis.
Cursussen voor cliënten

Onze projecten
Naast de individuele ondersteuning vanuit de wijkteams werken we (meestal samen met andere organisaties) in projecten.
Projecten voor cliënten

Naar boven