Stem op MEE in de VOORbeeld verkiezing

voorbeeldverkiezing

Elk jaar organiseert de Stichting Voor een verkiezing voor het beste VOORbeeld van 2022. Dit is een idee, dienst of product in de zorg. MEE Plus heeft de dienst ‘Beweeg- en Supermarktsafari’ ingezonden. Als wij kans willen maken op een plaats in de eindronde, dan moeten we zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Stem jij ook op ons? Zo werkt het:

Vanaf vandaag (1 juni) gaat het stemmen van start op deze pagina. Tot en met 14 juni kan er gestemd worden. Er kan zowel met een LinkedIn profiel als ook via Facebook gestemd worden. Mensen met een LinkedIn en Facebook account kunnen dus 2x hun stem uitbrengen!

Het stemmen is heel eenvoudig. Bovenaan de stempagina kun je inloggen via Facebook en/of LinkedIn. Zodra je dat gedaan hebt staan er + en – symbolen bij alle projecten en kun je 10 punten verdelen. 10 aan 1 project (dank je!) of 10 projecten 1 punt en alles er tussenin. In deze video laten we zien hoe je kunt stemmen door in te loggen via Facebook: https://youtu.be/T4T0iv5JtJ4. Inloggen via LinkedIn werkt vergelijkbaar.

Van de 15 projecten met de meeste stemmen op 14 juni worden door VOOR referenties nagetrokken. De jury bespreekt deze 15 projecten vervolgens op 8 juli en kiest maximaal zes projecten die zij nomineren.

De genomineerde projecten geven een presentatie op de feestelijke finale van de VOORbeeld verkiezing op donderdagavond 20 oktober (vanaf 17 uur) bij Beachclub Down Under in Nieuwegein. Daar kiest de jury op basis van de presentaties van de genomineerde projecten de winnaar die zich VOORbeeld 2022 mag noemen. Alle genomineerde projecten ontvangen in ieder geval €10.000 en de jury beslist welke projecten het gewenste bedrag voor hun project ontvangen.

Stem MEE!

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven