Onderzoek impact corona – deel 3

Corona onderzoek

Vanaf maandag 13 september kan de derde en tevens laatste vragenlijst voor het onderzoek “Impact van corona op laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking” ingevuld worden. Iedereen die moeite heeft met lezen en schrijven en ouder is dan 16 jaar mag de vragenlijst invullen. Ook mensen die de eerste twee vragenlijsten niet hebben ingevuld mogen meedoen.

De vragenlijst invullen
De vragenlijst kan tot 18 oktober ingevuld worden op:  ikonderzoekmee.nl/vragenlijst/co3
(Deze werkt niet goed via Internet Explorer)

Waar gaat de vragenlijst over?
De derde vragenlijst bestaat voor een deel uit dezelfde vragen als de eerste en tweede vragenlijst. Hierdoor kunnen we zien hoe bijvoorbeeld de mentale gezondheid door de tijd heen is veranderd. Daarnaast kijken we meer naar de toekomst. Hoe vinden mensen het dat er steeds minder regels zijn? Zijn er veranderingen geweest afgelopen 1,5 jaar die men wilt behouden? En wat hoopt men weer op te kunnen pakken?

Waarom is het belangrijk om mee te doen?
Door de vragenlijst in te vullen krijgen we beter zicht op wat er speelt en waar mogelijk extra aandacht en ondersteuning nodig is. We vinden het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. In het volgende filmpje vertellen verschillende mensen waarom zij het belangrijk vinden om deel te nemen aan onderzoek.

Bekijk het filmpje

Voor de derde onderzoeksperiode zijn we op zoek naar zoveel mogelijk organisaties die willen bijdragen aan het onderzoek. Dit kan door bijvoorbeeld de vragenlijst onder de doelgroep uit te zetten. U hoeft hiervoor niet deelgenomen te hebben aan de eerste en/of tweede onderzoeksperiode. Neem hiervoor contact op met Kelly Voorn van MEE Gelderse Poort via: corona@meegeldersepoort.nl

Wie voert het onderzoek uit?
AMPHI IGB werkt in dit onderzoek samen met MEE Gelderse Poort, Sterker op eigen benen, GGD Gelderland-Zuid, GGD Gelderland-Midden en Pharos. ZonMw subsidieert het onderzoek.

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven