Gratis webinar: ‘Niet-aangeboren hersenletsel: thuis begint het pas’

webinar NAH

Donderdag 25 november | 15.30 – 17.00 uur
Professionals opgelet! Kom je in je werk wel eens iemand tegen met niet-aangeboren hersenletsel? Dan is het belangrijk om te weten dat voor deze persoon het leven totaal op zijn kop staat en dat dit ook niet meer overgaat. Dit heeft ook een enorme impact op gezinsleden, collega’s, vrienden en familie en dat wordt vaak niet goed onderkend en over het hoofd gezien.

Wil je meer inzicht in de gevolgen voor de getroffene en zijn naasten in de thuissituatie? En wat jouw rol als professional kan zijn om hen daarbij te ondersteunen? Meld je dan aan voor het gratis webinar ‘Niet-aangeboren hersenletsel: thuis begint het pas’, georganiseerd door MEE NL.

Wanneer?
Donderdag 25 november van 15.30 – 17.00 uur.

Voor wie?
Dit webinar is met name interessant voor professionals, werkzaam in de zorg, in de huisartsenpraktijk, in het sociale domein, bij woningcorporaties, politie of justitie, uitkeringsinstanties, in publieke zaken of de schuldhulpverlening. Maar iedereen, die meer wil weten over wat het betekent om te leven met een niet-aangeboren hersenletsel en hoe je daar het beste op kunt inspelen, is van harte welkom.

Programma en inschrijfmogelijkheid

Ja, ik schrijf me in:
https://www.crowdcast.io/e/nah

Meer informatie

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven