Girls Talk en KIS Talk

girls talk kis talk
Meiden komen verschillende onderwerpen tegen in hun leven. Relaties, liefde, social media, vriendschap, seks, grenzen en wensen. We gunnen jou dat dit leuk en fijn is. En dat er gebeurt wat jij wil. Iedereen heeft hier ook wel eens vragen over, misschien wil je hier meer over leren of weten. Of wil je graag sterker in je schoenen staan. Het is fijn om daar met andere meiden over te praten. Of te praten met iemand die hier veel over weet.
In de Girls Talk training krijg je tips over verschillende onderwerpen. Ook kun je ervaringen met elkaar delen in een groep. Je leert over jouw eigen wensen en grenzen. Girls Talk is bedoeld voor meiden en vrouwen tussen de 14 en 25 jaar oud.

Daarnaast organiseren we voor meiden en vrouwen met een vervelende ervaring met seks, relaties of liefde de lotgenotengroep KIS Talk. Bij KIS Talk kun je in vertrouwen praten over je vragen en ervaringen. In een groepje met anderen die ongeveer hetzelfde mee hebben gemaakt. Zo kunnen jullie elkaar en wij jullie helpen. Zo zorgen we er samen voor dat liefde, relaties en seks gaan zoals jij dat fijn vindt en wilt.

Zowel bij Girls Talk als bij KIS Talk komen we 8 tot 10 keer bij elkaar. Locatie in overleg met de deelnemers. Bel of mail gerust voor meer informatie en om je aan te melden:

Lonneke Bakker / 06-10010256 / l.bakker@meegeldersepoort.nl
Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven