Doe mee met ‘Ik neem je mee’

ik neem je mee

Ga jij ook een nieuwe sport oppakken? Doe mee met ‘Ik neem je mee’, dan lukt het!
Sporten is leuk, gezond en sociaal. Wil jij graag een sport oppakken, maar weet je niet waar je moet beginnen of heb je een klein steuntje in de rug nodig? Ik neem je mee helpt je hierbij en maakt het je makkelijker om te beginnen met een nieuwe hobby: sport!

Niet voor iedereen is sporten en bewegen even vanzelfsprekend. Misschien ervaar jij zelf ook drempels om te beginnen met een sport. Misschien weet je simpelweg niet welke sport bij je past, voel je je niet thuis op sportclubs, kamp je met gezondheidsproblemen of een fysieke of mentale beperking.

Die drempels probeert ‘Ik neem je mee’ weg te nemen door jou, als beginnende of zoekende sporter, te koppelen aan een sportieve ambassadeur, die af en toe helpt en motiveert – op een manier die bij jou past. Ben jij zo iemand – of ken jij zo iemand – die door zo’n zetje in de rug het sporten waarschijnlijk wel zou oppakken en volhouden? Meld je dan aan voor ‘Ik neem je mee’ en leer hoe leuk sporten kan zijn!

Sportieve ambassadeurs
De sportieve ambassadeur is een sporter, die weet hoe het is om plezier aan sporten te beleven en die jou graag helpt om dat ook te ervaren. En die, als jij even een extra duwtje nodig hebt, je daarbij helpt. Onder de sportieve ambassadeurs zitten allerlei verschillende mensen, van topsporters die naar de Olympische Spelen of Paralympische Spelen in Tokyo gaan tot studenten van sportopleidingen. Allemaal willen ze hun ‘maatje’ meenemen in de grote groep Nederlanders, die al van sporten en bewegen geniet. Voor iedereen die zich aanmeldt wordt een passende ambassadeur gezocht, die jou precies dáár ondersteunt, waar jij dat nodig hebt.

Invulling programma
Op basis van de aanmeldingen brengen wij jou met een sportieve ambassadeur in contact. Eerst online, later offline. We ondersteunen jullie waar nodig en geven tips en advies wanneer gewenst. Tevens kunnen wij jou, in samenwerking met de sportbonden en onze partners, helpen bij het vinden van een passende sport(vereniging). Uiteraard nemen we gedurende het programma de geldende corona maatregels in acht.

Aanmelden
Is ‘Ik neem je mee’ voor jou dé manier om de stap te zetten en te beginnen met sporten? Meld je dan aan via nocnsf.nl/ikneemjemee. Dan gaan wij op zoek naar de juiste match voor jou!

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven