Autisme, beleef het eens zelf!

Het ‘ABC’ oftewel het ‘Autisme Belevings Circuit’!

Verwarring, overprikkeling, onoverzichtelijkheid, wanorde, onbegrip…. autisme. Hoe voelt dat? Hoe beleeft iemand met autisme de wereld? Hoe is het als de signalen die je zintuigen ontvangen in jouw beleving niet kloppen met de dingen die van je gevraagd worden?

Het ABC is een parcours met opdrachten waarin de belevingswereld van mensen met autisme wordt gesimuleerd. Simpele opdrachten lijken het, maar ga er maar eens aan staan. Het zal nog niet meevallen. Het parcours is ontwikkeld door het Belgische ‘Autisme Centraal’ en zij leiden ook mensen op om het optimaal te kunnen presenteren. Renée Reiss en Tom van Duuren volgden deze speciale training en zullen het ABC voor ons verzorgen op deze avond.

Omdat we de beleving centraal willen stellen, zijn we helaas genoodzaakt een maximum aantal deelnemers van 35 aan te houden. Als u zeker wilt zijn mee te kunnen doen, kunt u zich daarom het beste snel aanmelden! (N.B. Voor instellingen, organisaties en professionals kan het ABC op locatie verzorgd worden. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met MEE Gelderse Poort > Renée Reiss)

Datum: dinsdag 16 februari, 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: VSO Mariëndael, Middachtensingel 12, Arnhem (in de wijk ‘Over het lange water’).
Inloop: vanaf 19.00 uur.
Deelname is gratis, voor consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Wèl opgeven via aic.gp.arnhem@gmail.com o.v.v. ’ABC’! Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers.

N.B. Mocht u zich opgegeven hebben en toch onverhoopt niet mee kunnen doen, vragen wij u dit even door te geven zodat een ander in uw plaats kan komen!

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven