Aanbod stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

aanbod stimuleringsregeling

Nog t/m maandag 16 november 2020 kunnen scholen de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit aanvragen via mijngezondeschool.nl.
Deze regeling bestaat uit een financiële bijdrage van maximaal €5.000,- per schoollocatie èn ondersteuning van een Gezonde School adviseur van de GGD.
Het bedrag kan gebruikt worden voor een training/interventie gericht op VSO en PRO leerlingen. Scholen hebben t/m juli 2022 de tijd om de subsidie te besteden.

Ons aanbod
MEE Gelderse Poort biedt verschillende interventies aan rondom de thema’s seksualiteit, relaties en diversiteit. De trainingen Girls Talk+, Boys Make a Move en Girls Talk Special zijn gericht op het Speciaal (Voortgezet) Onderwijs en Praktijkscholen.
In de training leren meiden en jongens o.a. over (herkennen en aangeven van) grenzen, foute/leuke relaties, veilige/fijne seks en social media. In Girls Talk Special wordt het gesprek aangegaan met meiden over anticonceptie en kinderwens/moederschap. We geven ook advies op maat over specifieke situaties of gebeurtenissen m.b.t. dit thema.

Interesse?
Voor meer informatie en trainingen op maat neemt u contact op met Lonneke Bakker, adviseur Expertisecentrum MEE Gelderse Poort:
l.bakker@meegeldersepoort.nl / 06-10010256.
Aanmelden voor het aanbod van MEE Gelderse Poort gaat via Mijn Gezonde School.

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven