Workshops Brain Blocks en Autisme Belevings Circuit

  • Wanneer 22-11-2016 t/m 13-12-2016
  • Waar De Pluk, Geldermalsen

Het Kernteam Geldermalsen en MEE Gelderse Poort bieden twee workshops over autisme aan. Deze workshops zijn bedoeld voor diegenen die in hun omgeving te maken hebben met mensen met autisme. De workshops zijn gratis en hebben een maximum aantal deelnemers.

Workshop Brain Blocks
Wanneer: 22 november van 19.30 tot 21.00 uur in De Pluk in Geldermalsen.
Brain Blocks is een communicatiemiddel om met elkaar in gesprek te raken over autisme. Het maakt inzichtelijk hoe het werkt in een brein met autisme en wat het verschil is met een brein zonder autisme. Tijdens de workshop gebruiken we Brain Blocks om in gesprek te gaan met jou als ouder van een kind met autisme en andere direct betrokkenen.

Workshop Autisme Belevingscircuit
Wanneer: 13 december van 19.30 tot 21.00 uur in De Pluk in Geldermalsen.
Ervaar, voel en begrijp autisme. Dat is wat er in deze workshop gebeurt. Hoe is het om vast te lopen als concrete informatie ontbreekt? Hoeveel frustratie krijg je als je geen overzicht hebt? Via 10 korte opdrachten brengt het Autisme Belevingscircuit (ABCircuit) je in de gevoelswereld van autisme en krijg je tips voor meer autismevriendelijkheid.

Beide workshops zijn bedoeld voor ouders, partners of familieleden van mensen met autisme. Per workshop is er een maximum aantal deelnemers. Meedoen is gratis.

Terug naar agenda
Naar boven