VIP-behandeling bij Zelfregiecentrum Nijmegen

  • Wanneer 08-09-2021 t/m 09-09-2021
  • Waar St. Jorisstraat 72, Nijmegen

Op woensdag 8 september of donderdag 9 september kun je kennismaken met het Zelfregiecentrum Nijmegen. Je krijgt dan een VIP-behandeling: je wordt warm welkom geheten met een drankje en een versnapering. Daarna kun je 1 op 1 in gesprek met een medewerker van ons centrum op de St. Jorisstraat 72. Als je liever wil videobellen, dat kan ook!

We informeren je over de mogelijkheden die we bieden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Doel is om meer grip op je leven te krijgen.

Ook mensen die in hun werk professioneel verwijzen naar organisaties zoals het Zelfregiecentrum, zijn van harte welkom om nader kennis te maken.

Aanmelden

Het enige wat je moet doen om als VIP te worden behandeld, is contact met ons opnemen voor een afspraak, op 8 of 9 september, ergens tussen 15.00 en 19.00 uur. Mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten. Als je graag iemand mee wil nemen, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom!

Wil je vooraf meer van ons weten? Kijk dan op www.zrcn.nl.

zelfregiecentrum
Terug naar agenda
Naar boven