Vakantie Speelweek 2019: Toveren

  • Wanneer 13-08-2019 t/m 17-08-2019
  • Waar GVO De Klup, Dr. Creutzbergweg 3, 6532 XP Nijmegen
vakantie speelweek 2019

Vakantie Speelweek met als thema: Toveren!
Heb je zin in een gezellige en ontspannen vakantieweek: je bent van harte welkom van 12 tot 16 augustus.
Ieder jaar wordt door de Stichting GVO de Klup en MEE Gelderse Poort een vakantiespeelweek georganiseerd voor schoolgaande jongeren met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 6 tot 20 jaar (ZMLK) en 6 tot 12 jaar (MLK) uit Nijmegen e.o. Kosten deelname: € 30 per kind. Vervoer € 20.

Meld je (kind) aan via: info@gvodeklup.nl

De Speelweek heeft dezelfde functie als de reguliere bouwdorpen: op een gezellige, ontspannen manier samen met elkaar plezier maken in de laatste week van de vakantie. Deze week is niet alleen voor de kinderen een welkome afwisseling, maar ook de ouders hebben nu even de gelegenheid om aandacht te geven aan de andere kinderen in het gezin.

De Vakantie Speelweek wordt bezocht door 70 kinderen. Zij worden begeleid door zo’n 40 vrijwilligers, veelal in leeftijd variërend van 15 tot 35 jaar. Het is een zeer enthousiaste groep, de meesten hebben al bij vorige speelweken meegeholpen. Een aantal van deze vrijwilligers (de zogenaamde Keukenploeg) heeft zelf een licht verstandelijke beperking of een vorm van autisme.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor deze Speelweek, zodat wij zoveel mogelijk kinderen kunnen bedienen deze week!
Neem hiervoor contact op via:
Martijn Lemstra, coördinator GVO de Klup: info@gvodeklup.nl

Terug naar agenda
Naar boven