Uniek Wandelen

  • Wanneer 18-07-2019
  • Waar Start aan de Waalkade
Uniek Wandelen

Dit jaar wordt alweer de derde editie van Uniek Wandelen georganiseerd. Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

Uniek Wandelen vindt plaats op donderdag 18 juli 2019. We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor inclusie. Uniek Wandelen is een activiteit waar mensen met en zonder beperking samen een positieve ervaring delen. We wandelen samen met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.
Naast de gebruikelijke 5 kilometer lange wandelroute is er dit jaar ook een 10 kilometer lange wandelroute die beide starten op de Waalkade. Daarna volgt een mooie route via de Waalbruggen en wordt er in stijl gefinisht op de Waalkade, met uiteraard gladiolen en medailles. De 10 kilometer route is rolstoeltoegankelijk.
Uniek Wandelen is vrij toegankelijk. De wandeling start om 13.30 uur op de Waalkade. Geef je op samen met je begeleider, maatje of familielid. Er geldt een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij, want vol = vol.
Terug naar agenda
Naar boven