Thema-avond MCDD

  • Wanneer 19-11-2019
  • Waar Buutplek zaal 4 & 5; Mr D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem

Op dinsdag 19 november organiseert MEE Gelderse Poort een thema-avond over MCDD.

Deze avond neemt Esther Kopmels, voorzitter van de stichting Onbegrijpelijk Brein, ons mee op reis. Mee op reis in het leven van iemand met een ernstige vorm van Multi Complex Development Disorder (MCDD).

Hoe werkt MCDD eigenlijk? Wat denken we dat het is? Hoe kan een leven lopen onder invloed van deze complexe psychische aandoening? Wat kan de impact zijn op werk/opleiding, relaties en gezondheid? Hoe moeten we MCDD zien in relatie tot ASS? Wat moet je als professional hierover weten?

Het levensverhaal van de overleden zoon van de spreker vormt de leidraad voor haar verhaal. Zij spreekt als ervaringsdeskundige, en zal het verhaal objectiveren met waarnemingen en observaties van experts. Het schaarse wat we wel weten over MCDD wordt met ons gedeeld. Er is naast de inleiding tijd voor gesprek, uitwisseling en het stellen van vragen. De stichting Onbegrijpelijk Brein komt op voor mensen met MCDD en hun omgeving en wil meer bekendheid geven aan de impact van MCDD.

Meer informatie is te vinden op www.onbegrijpelijkbrein.nl

Deze thema-avond zal plaatsvinden op:

Datum: 19 november van 18.00-20.00 uur
Locatie: Buutplek zaal 4 & 5, Mr D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem

Tussen 17.15 en 18.00 uur wordt er voor de mensen die deelnemen een broodje met soep geserveerd in Restaurant de Buutplek.

Aanmelden kan via: leertraject@meegeldersepoort.nl.

Terug naar agenda
Naar boven