Thema avond MCDD: de diepte in

  • Wanneer 28-05-2019
  • Waar Mariendael: Middachtensingel 12, Arnhem

Dinsdag 28 mei organiseert het AIC Arnhem in samenwerking met de Onderwijsspecialisten en MEE Gelderse Poort een thema-avond.

Deze avond neemt Esther Kopmels, voorzitter van de stichting Onbegrijpelijk Brein, u mee op reis. Mee op reis in het leven van iemand met een ernstige vorm van Multi Complex Development Disorder.
Hoe werkt MCDD eigenlijk? Wat denken we dat het is? Hoe kan een leven lopen onder invloed van deze complexe psychische aandoening? Wat kan de impact zijn op werk/opleiding, relaties en gezondheid? Hoe moeten we MCDD zien in relatie tot ASS?
Het levensverhaal van de overleden (aangenomen) zoon van Esther en Remco vormt de leidraad. Esther spreekt als ervaringsdeskundige, maar zal het verhaal objectiveren met waarnemingen en observaties van experts. Het schaarse wat we wel weten over MCDD wordt met u gedeeld. Er is naast de inleiding tijd voor gesprek, uitwisseling en het stellen van vragen.
De stichting Onbegrijpelijk Brein komt op voor mensen met MCDD en hun omgeving. De stichting doet dit door meer bekendheid te geven aan de impact van MCDD middels een informatieve website en persoonlijk advies. Meer informatie is te vinden op http://www.onbegrijpelijkbrein.nl/

Deze avond zal plaatsvinden op 28 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Mariendael: Middachtensingel 12, Arnhem.
Entree gratis, koffie en thee verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.
U kunt zich vóór 27 mei aanmelden via email: aic.gp.arnhem@gmail.com

Terug naar agenda
Naar boven