Startbijeenkomst voor mensen met NAH en betrokkenen

  • Wanneer 23-02-2019
  • Waar Wijkgebouw ‘de Brink’, De Brink 27, Wijchen

Petra Boolman komt spreken als ervaringsdeskundige. Ze heeft na haar letsel twee boeken uitgebracht. Deze boeken gaan over haar hersenletsel, over anderen met hersenletsel en hun directe omgeving. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar de visie van mensen met NAH en betrokken over wat zij zouden willen veranderen met betrekking tot NAH in Wijchen. ‘’Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen’’.

Wij nodigen iedereen uit die betrokken is bij de problematiek rondom dit thema. Dus ook  bijvoorbeeld de partner, kinderen, ouders, vrienden, bekenden en de werkgever. Om een start te maken met een nieuw initiatief is er op zaterdag 23 februari a.s. een bijeenkomst in wijkgebouw ‘de Brink’, adres De Brink 27 te Wijchen. De bijeenkomst start om 10.30 en duurt tot 12.30 uur.

De bijeenkomst is gratis te bezoeken en er bestaat de mogelijkheid om na 12.30 uur gezamenlijk nog een informele lunch te nuttigen. Indien u aanwezig wilt zijn, stellen we het op prijs als u zich van te voren aanmeldt. Dit kan via onderstaande mailadressen.

Wilt u gebruik maken van vervoer, kinderopvang of de gratis lunch, geef dit dan voor 20 februari door via het mailadres anton.deboer@sociaalwijkteamwijchen.nl of kelly.voorn@sociaalwijkteamwijchen.nl.

Terug naar agenda
Naar boven