Speelweek 2016

  • Wanneer 22-08-2016 t/m 26-08-2016
  • Waar GVO de Klup gebouw aan de Ds. Creutzbergweg 3 in Nijmegen
Speelweek 2016

GVO de Klup en MEE Gelderse Poort organiseren elk jaar een speelweek voor kinderen met een verstandelijke beperking. De speelweek is voor kinderen die het leuk vinden om een week met elkaar door te brengen en om activiteiten te ondernemen. Het belangrijkste doel is om de kinderen een leuke en gezellige week te bezorgen waarin spel en spelen centraal staan. De begeleiding wordt verzorgd door vrijwilligers. De eindverantwoording ligt bij de medewerkers van MEE Gelderse poort en GVO de Klup. Het thema dit jaar is: Afrika.

Voor wie?
De speelweek is voor kinderen die moeilijk lerend (6 t/m 14 jaar) of zeer moeilijk lerend (6 t/m 20 jaar) zijn.

Wanneer?
De speelweek vindt plaats van maandag 22 augustus 2016 t/m vrijdag 26 augustus 2016.

Waar?
De meeste activiteiten vinden plaats in het GVO de Klup gebouw aan de Ds. Creutzbergweg 3 in Nijmegen. De kinderen worden om 9.15 uur verwacht en om 16.00 uur is de dag weer voorbij.

Lunch?
Tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. U hoeft uw kind geen eten mee te geven. Met diëten kan rekening worden gehouden.

Vervoer?
Het is mogelijk om uw kind te laten ophalen en thuis te laten brengen. Hier kan tegen een kleine vergoeding gebruik van worden gemaakt. U krijgt een week voordat de speelweek plaats vindt een brief met richttijden. We stellen een maximum van 25 km in voor dit georganiseerde vervoer.

Bijdrage?
De bijdrage voor de hele week is € 30,- per kind. Indien u ook van het georganiseerde vervoer gebruik wilt maken, komt hier € 20,- bij.

Wilt u uw kind opgeven?
Stuur dan het meegezonden inschrijfformulier uiterlijk op 1 juli 2016 op naar:

GVO de Klup t.a.v. speelweek
Ds. Creutzbergweg 3
6532 XP, Nijmegen

Mocht u dit liever digitaal doen, neem dan even contact met ons op. Dan zorgen wij dat u een digitale versie in uw mailbox krijgt. Heeft u vragen? Bel of mail naar ons: 024-3776030 / info@hetgvo.nl.

Folder voor ouders deelnemers Speelweek 2016
Inschrijfformulier deelnemers Speelweek 2016

Terug naar agenda
Naar boven