Speciale filmvoorstelling voor bezoekers met autisme

  • Wanneer 04-07-2018
  • Waar Pathé Cinemec Nijmegen
filmvoorstelling autisme

Op aanvraag van één van onze gasten vertonen we een speciale voorstelling van Jurassic World: Fallen Kingdom. Het zoontje van de betreffende gast heeft autisme. Hij is gek op dino’s en wil graag naar deze voorstelling, echter is het geluid vaak te hard en komen er teveel prikkels op hem af. Dit vonden wij dusdanig jammer dat we met alle plezier meewerken aan het verzoek van zijn moeder; een autivriendelijke voorstelling. Nu kunnen wij ons voorstellen dat er meer mensen zijn die worstelen met dit dilemma. Om die reden hebben we een voorstelling geprogrammeerd en stellen we deze graag open voor deze bijzondere doelgroep.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 4 juli om 16.00 uur in Pathé Cinemec Nijmegen.

Ter info:
– We zullen zorgen voor zachter geluid dan normaal. We zullen de reacties monitoren en waar nodig bijstellen.
– We zullen de lichten op een zachte stand aanlaten in de zaal.
– De film zal in 2D zijn, Engels gesproken met Nederlandse ondertitels.
– De film is gekeurd voor 12 jaar en ouder. Onder de 12 jaar mag, maar alleen onder begeleiding van een volwassene. Dit is wettelijk bepaald en hier kunnen we niet van afwijken.
– Omdat het een speciale voorstelling betreft zullen we de voorstelling ‘gesloten houden’ dit betekent dat hij niet zichtbaar is op internet of in de app. Graag reserveren via 024-2120960.
– Tickets kosten normaal € 10,95. Omdat we dit voor het eerst doen voor deze doelgroep zullen we de film aanbieden voor € 9,00 per persoon. Kinderen onder de 11 jaar betalen standaard de kinderprijs van € 6,- per persoon.

Terug naar agenda
Naar boven