Open Huis Zelfregiecentrum Nijmegen

  • Wanneer 07-09-2017
  • Waar Zelfregiecentrum Nijmegen

Maak kennis met ons op 7 september 15.00 – 18.00 uur.
Wil jij meer invloed op je eigen leven? Zelfregiecentrum Nijmegen biedt coaching, training, ontmoeting en tal van andere activiteiten om je daarbij te ondersteunen. Op donderdag 7 september houden we Open Huis op de St. Jorisstraat 72. Dat is een uitgelezen mogelijkheid om nader te verkennen wat wij voor jou kunnen betekenen. Op deze dag is er tussen 15.00 – 18.00 uur een informatiemarkt waar onze medewerkers je kunnen vertellen over de verschillende activiteiten. Er zijn ook diverse workshops waar je ervaring kunt opdoen, zoals met de trainingen ‘Jezelf presenteren’ en ‘Werken Met Eigen Ervaring’. Verder is er een hapje en een drankje en klinkt er livemuziek in de tuin van het Zelfregiecentrum.

Zelfregiecentrum Nijmegen is er voor iedereen die meer grip op zijn leven wenst. Maak kennis met de waaier aan mogelijkheden die we je kunnen bieden. Ook als je overweegt vrijwilligerswerk bij ons te doen, ben je van harte welkom!

Ben je verhinderd op 7 september? Je kunt elke werkdag ‘s ochtends binnenlopen voor meer informatie of gewoon voor de gezelligheid een kopje koffie drinken in onze open inloop.

Zie voor meer informatie: www.zrcn.nl

Terug naar agenda
Naar boven