Landelijke Kiezersdag

  • Wanneer 11-02-2017
  • Waar Den Haag

Kom ook naar de Landelijke Kiezersdag!
Wij nodigen je uit om op zaterdag 11 februari 2017 naar Den Haag te komen voor de Landelijke Kiezersdag. Het belooft weer een super leuke dag te worden!

Wat kun je leren en doen op deze dag?
De dag begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.

’s Morgens
Leer je op een leuke manier:

  • Wat de Tweede Kamer is
  • Over politieke partijen
  • Hoe je kunt stemmen

Daarna mag jij stemmen op de politieke partij die volgens jou de beste plannen heeft.  Je krijgt ook een rondleiding op het Binnenhof.

’s Middags
Is er een politiek debat. Een debat is een gesprek met politici van verschillende politieke partijen. Om de beurt vertellen ze wat zij belangrijk vinden voor Nederland en wat hun plannen zijn. Dit debat is in het gebouw van de Tweede Kamer.

Prijsuitreiking
De politicus die het meest begrijpelijk heeft gesproken tijdens het debat krijgt een prijs. Daarna sluiten we af met een drankje.

Begeleiding
De Landelijke Kiezersdag is bedoeld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en voor moeilijk lerenden. Om te kunnen deelnemen moet je zelfstandig kunnen reizen. Reis je met een eigen begeleider mee, hou er dan rekening mee dat deze niet kan deelnemen aan de Landelijke Kiezersdag.

Schrijf je snel in!
We hebben maar 150 plekken en vol is vol!

Let op:
Wil je met een groep komen? En bestaat de groep uit meer dan 10 mensen? Laat het dan eerst aan ons weten: bel of mail Inge Kruiver via 06 – 27 31 17 88 of info@mijnorganisator.nl.

Klik hier om je in te schrijven.

Heb je vragen over de Landelijke Kiezersdag?
Neem dan contact op met Inge Kruiver. Dat kan door te mailen naar info@mijnorganisator.nl of te bellen naar 06 – 27 31 17 88.

Terug naar agenda
Naar boven