Dag van de Ervaringsdeskundige 2018

  • Wanneer 06-04-2018
  • Waar Heiloo

Een dag om te verbinden, te delen en om ervaringen te vieren!

Vrijdag 6 april 2018: De derde editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige is het vervolg op een jaarlijks evenement speciaal voor ervaringsdeskundige. Een dag waarop ervaringsdeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren.

Doormiddel van leerzame en inspirerende workshops, herstelverhalen en ontmoetingen willen wij weer een bijzondere en mooie dag samenstellen. Het thema van de dag is ‘Samen Doen’.
De workshops gaan wij in 3 categorieën verdelen:

  • 1] Samenwerken (voorbeelden, tips en trucs over ervaringsdeskundige die met diverse vakgebieden samenwerken zoals gemeentes, psychologen en andere collega professionals)
  • 2] Expertise bevordering (workshops waar de deelnemers hun vaardigheden/kennis kunnen vergroten waaronder ook herstelverhalen vallen)
  • 3] Ontwikkeling ervaringsdeskundigheid (voorlichtingen over de professionalisering van ervaringsdeskundigheid)

Je kunt aan de dag deelnemen tegen betaling van € 1,00. Daarnaast vragen we om een bijdrage te leveren aan een gedichtenalbum. Uitleg hierover vind je op de pagina ‘Halen én brengen’.

Bij je aanmelding (klik hiernaast op de button ‘MELD JE AAN’) geef je aan naar welke workshop je wilt gaan. Deze is op willekeurige volgorde. Je ontvangt dan een ticket (PDF) welk je toegang geeft aan de entree én toegang tot je gekozen workshop. Print het ticket, bewaar ‘m goed en neem ‘m mee naar het congres. Zie voor info over de workshops de tab ‘workshops’.

 Programma

09:00 uur Zaal open
10:00 uur Welkom door Bart Smith
Bart Smith directeur ‘met ervaring’ van de regionale cliënten en belangenorganisatie RCO de Hoofdzaak en bij Stichting Lumen. Hij zal in de Cultuurkoepel de dag inleiden en afsluiten.
11:15 uur Start workshop ronde 1
12:00 uur Lunchpauze en start informatiemarkt. Tijdens de lunchpauze kunt u de informatiemarkt bezoeken. Hier staan verschillende tafels waar u allerlei informatie kunt vinden over regionale en nationale initiatieven en organisaties over ervaringsdeskundigheid.
De informatiemarkt en lunch bevinden zich in de Strandwal.
Tijdens de lunchpauze kunt u ook de Verhalenkamer bezoeken waar u de rijke geschiedenis van het landgoed te horen krijgt.
13:15 uur Start workshop ronde 2
14:15 uur Start workshop ronde 3
15:15 uur Slotwoord in de Cultuurkoepel door Barth Smith
16:00 uur Gelegenheid tot napraten en netwerken met een hapje en drankje
17:00 uur Afsluiting zaal

 

Terug naar agenda
Naar boven