Congres van de Unieke Sporter

  • Wanneer 09-03-2018
  • Waar Sint Maartenskliniek, Hengstdal 3, 6574 NA Ubbergen

Wij nodigen u uit voor het congres van de Unieke Sporter op vrijdag 9 maart 2018.
Het congres vindt plaats op locatie van de Sint Maartenskliniek, Hengstdal 3, 6574 NA Ubbergen.
Er zal een gevarieerd en interactief programma met workshops en lezingen worden aangeboden gedurende de dag. Deelnemers worden geprikkeld om mee te denken, mee te doen, te ervaren en zichzelf te laten inspireren door de doelgroep en het werkveld. Tijdens het congres zal aandacht zijn voor onder andere uniek zwemmen, het ontwerpen van een beweegvriendelijke omgeving, physical literacy en de transitie van sport in school en revalidatie naar de sportvereniging.

Voor wie
Het congres is bedoeld voor professionals vanuit de praktijk, beleid en onderzoek zoals: revalidatieartsen, bewegingsagogen, fysiotherapeuten, beleidsmedewerkers, bewegingsonderwijzers, zorgbegeleiders, onderzoekers, sportaanbieders, bewegingswetenschappers, orthopedagogen en ergotherapeuten.

Meer informatie
Voor meer informatie over het congres kunt u contact opnemen met Femke van Abswoude, f.vanabswoude@pwo.ru.nl

Mede mogelijk gemaakt door
Het congres van de Unieke Sporter wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en sluit aan bij ‘Gelderland Sport Onbeperkt’ 2018.

Meer informatie over het programma en inschrijven volgt snel:
www.congresuniekesporter.nl
flyer_congres

Achtergrond
Het congres is onderdeel van de week van de Unieke Sporter welke in de regio Nijmegen wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Laat zien wat je in huis hebt’ dagen we gedurende de week van de Unieke Sporter zowel praktijk, onderzoek, beleid en mensen met een beperking uit, om een bijdrage te leveren aan aangepast sporten en bewegen op lokaal, regionaal en provinciaal niveau.

Terug naar agenda
Naar boven