Autisme, beleef het eens zelf!

  • Wanneer 14-02-2017
  • Waar locatie: VSO Mariëndael, Middachtensingel 12, Arnhem

Wegens succes nogmaals in de herhaling: Autisme, beleef het eens zelf! het ‘ABC’ oftewel het ‘Autisme BelevingsCircuit’!

Verwarring, overprikkeling, onoverzichtelijkheid, wanorde, onbegrip…. autisme.
Hoe voelt dat? Hoe beleeft iemand met autisme de wereld? Hoe is het als de signalen die je zintuigen ontvangen in jouw beleving niet kloppen met de dingen die van je gevraagd worden?

Het ABC is een parcours met opdrachten waarin de belevingswereld van mensen met autisme wordt gesimuleerd. Simpele opdrachten lijken het, maar ga er maar eens aan staan. Het zal nog niet meevallen. Het parcours is ontwikkeld door het Belgische ‘Autisme Centraal’ en zij leiden ook mensen op om het optimaal te kunnen presenteren. Tom van Duuren en Caroline Tieleman volgden deze speciale training en zullen het ABC voor ons verzorgen op deze avond.

Omdat we de beleving centraal willen stellen, zijn we helaas genoodzaakt een maximum aantal deelnemers van 18 aan te houden. Als u zeker wilt zijn mee te kunnen doen, kunt u zich daarom het beste snel aanmelden!

Datum: dinsdag 14 februari, 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: VSO Mariëndael, Middachtensingel 12, Arnhem (in de wijk ‘Over het lange water’).
Inloop: vanaf 19.00 uur.
Deelname is gratis, voor consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Wèl opgeven via aic.gp.arnhem@gmail.com o.v.v. ’ABC’! Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers.
N.B. Mocht u zich opgegeven hebben en toch onverhoopt niet mee kunnen doen, vragen wij u dit even door te geven zodat een ander in uw plaats kan.

Terug naar agenda
Naar boven