ABCircuit

  • Wanneer 10-12-2018
  • Waar Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA Arnhem

Op maandagavond 10 december organiseren wij het ABCircuit. Het Autisme Belevingscircuit is een workshop bestaande uit 10 opdrachten. Elke opdracht in dit circuit probeert je een autistische ervaring te laten opdoen, steeds gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid.
Het ABC is ontworpen om op een speelse manier kennis te maken met de manier waarop mensen met een autisme spectrum stoornis in het leven staan. Hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het zelf niet eerst voelen? Hoe zou het zijn om vast te lopen omdat concrete communicatie ontbreekt? Hoe zou mislukken voelen omdat er te veel prikkels in één keer binnenkomen? Hoeveel frustraties zouden opwellen als je telkens met je hoofd tegen een muur botst omdat je geen overzicht hebt? Laat je misleiden door jouw zintuigen, ontdek wat kan en niet kan. Het ABC maakt dat je mensen met ASS beter leert begrijpen.

Locatie
Dit keer hebben wij een ruimte in gebruik in Multifunctioneel centrum (MFC) de Haven op Presikhaaf. Dit is aan de Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA Arnhem. Inloop 19.00 uur, start 19.30 en einde 21.30 uur. Entree gratis, koffie en thee verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.
U kunt zich aanmelden via email: aic.gp.arnhem@gmail.com.

Terug naar agenda
Naar boven