1e Nationaal Congres Gelijk is Gelijk

  • Wanneer 29-11-2017
  • Waar Jaarbeurs Utrecht

Geen woorden maar daden! Concrete stappen bij uitvoering van het VN Verdrag voor rechten van mensen met een beperking. Ter stimulering van de Lokale Inclusie Agenda, worden Gemeenten nadrukkelijk uitgenodigd samen met lokale belangenbehartigers dit 1e Nationaal Congres te bezoeken.

Met bijdragen van Martin van Rijn, Laszlo Lovaszy, Jenny Goldschmidt, Illya Soffer, Otwin van Dijk, Patrick Vandelanotte, Dick Houtzager en vele anderen. Dagvoorzitter is Jan Troost.

Iedere deelnemer ontvangt documentatiemateriaal, toegang tot de informatiemarkt, consumpties, lunch en borrel. Het congres biedt actuele presentaties en interactieve uitwisseling met verantwoordelijken uit politiek, belangenorganisaties en bedrijfsleven op Europees, nationaal en lokaal niveau.

Het verdrag is in Nederland nu één jaar in werking: Hoe ver zijn we, en hoe nu verder?
Dit 1e Nationaal Congres helpt u met actuele informatie en leerzame (inter)nationale praktijkvoorbeelden. Het benoemt valkuilen en succesfactoren, biedt praktische tips en advies en introduceert u in nuttige netwerken. Het geeft zo noodzakelijke bouwstenen voor de Lokale Inclusie Agenda, die het VN Verdrag verplicht stelt.

Alle informatie in de Folder gelijk is gelijk

Terug naar agenda
Naar boven