Vacature onafhankelijk cliëntondersteuner Arbeid & Participatie

360

Werken bij MEE Gelderse Poort betekent werk doen dat ‘er toe doet’! Je levert samen met jouw collega’s dagelijks een bijdrage aan een inclusieve samenleving. Met jouw inzet en betrokkenheid help je kwetsbare groepen mensen zich staande te houden in de dynamiek van wonen, school, werk en inkomen. Samen werken aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen naar zijn of haar vermogen. In deze steeds complexer wordende wereld zijn wij een rots in de branding voor inwoners en partner voor gemeenten, (zorg) professionals en werkgevers. Wij zoeken per direct een

Onafhankelijk Cliëntondersteuner Arbeid & Participatie (24 uur)

Als onafhankelijk cliëntondersteuner Arbeid & Participatie informeer en adviseer je cliënten, werkgevers en andere betrokkenen over de mogelijkheden op het gebied van arbeid en participatie. Je informeert en adviseert over bijvoorbeeld trajectbegeleiding, subsidiemogelijkheden en alternatieven voor arbeid. Je bemiddelt ten behoeve van de cliënt met als doel de arbeidsvraag van de cliënt te realiseren.

Je signaleert trends, doet onderzoek en zet dit af tegen onze dienstverlening. Je doet op basis hiervan voorstellen om onze dienstverlening op je vakgebied te verbeteren. Je draagt zorg voor het opbouwen, coördineren en onderhouden van een relevant netwerk op je vakgebied. Je geeft presentaties over arbeidsintegratie zowel binnen als buiten MEE. Naast het levensgebied arbeid adviseer en ondersteun je cliënten ook op andere levensgebieden binnen MEE.

Vanuit het Expertisecentrum van MEE Gelderse Poort in Arnhem werk je voor kwetsbare burgers in opdracht van gemeenten in de regio Arnhem, Nijmegen of Rivierenland. Na de decentralisatie van de Wmo, Participatiewet en Jeugdwet blijkt het voor bepaalde groepen lastig te zijn hun weg te vinden naar passende zorg en ondersteuning. Dit speelt zeker bij kwetsbare groepen die op meerdere levensgebieden vragen hebben. De onafhankelijk cliëntondersteuner staat die kwetsbare burger bij in zijn zoektocht naar passende zorg en ondersteuning.

Bekijk de vacature

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven