Vacature Consulent Wmo Gemeente Overbetuwe

vacature consulenten

Geloof jij dat je iemand verder helpt als je naast hem/haar staat en gezamenlijk optrekt in het zoeken naar oplossingen? Ben jij iemand die gebruik maakt van de unieke talenten van elk mens en uitgaat van de eigen kracht? Dan horen we graag van je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Consulent Wmo voor 28 uur per week

Jouw functie
Als consulent Wmo zal je, in samenwerking met andere professionals en vrijwilligers, in de diverse gemeenten, werken aan de individuele en collectieve zelfredzaamheid van bewoners in het werkgebied Overbetuwe. Hierin ben je met name gericht op de groep kwetsbare inwoners met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, autisme, psychische problematiek en/of een chronisch ziekte.

Je verheldert hulpvragen, waarbij je de eigen kracht en de zelfregie van de inwoners in het oog houdt. Je bent onafhankelijk en denkt en handelt in het belang van jouw cliënt. Met jouw kennis over wet- en regelgeving leid je, waar nodig, toe naar voorliggende voorzieningen en/of geïndiceerde zorg. Je draagt bij aan de participatie van inwoners door hun netwerk te versterken.

Lees verder

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven