Deelnemers gezocht voor autismegroep Westervoort

autismegroep Westervoort

Donderdag 29 september om 18:00 uur is de eerste bijeenkomst voor de volwassen autismegroep Westervoort in Kulturhus de Nieuwhof. Hier wordt onder het genot van een lekkere pizza geïnventariseerd of er behoefte is aan een ontmoetingsgroep voor volwassen autisten. Wil je niet mee eten dan mag je ook langskomen!

Na een aantal succesvolle bijeenkomsten rondom autisme wordt er gestart met een jongerengroep. De lotgenotengroep voor ouders en partners is in wording. We missen alleen nog een volwassenen autisme groep.

Daarom willen wij (2 volwassen autisten) graag een groep starten. We merken dat we de doelgroep lastig kunnen bereiken. Dit omdat ze bijvoorbeeld vaak de krant niet lezen of de stap heel groot is om te komen. Daarom vragen we ook de omgeving om ons te helpen. Dit zou kunnen om juist samen te komen of eerst contact met ons op te nemen. Zo zouden wij bijvoorbeeld al van te voren contact op kunnen nemen om de drempel te verlagen.

Op de avond zelf willen we graag horen waar de behoeftes liggen. Gaan we samen een LAN-party organiseren, starten we een wandelgroep, wil je één keer per maand een avond om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken? We horen het graag! Vanuit deze avond gaan we bepalen hoe we verder gaan. Laat even weten of je komt via mail of Facebook.

Je kunt ons bereiken via de mail: autismewestervoort@gmail.com

Facebook: Autisme Westervoort
www.facebook.com/Autisme-Westervoort-1666330123642108/

Heb je affiniteit met deze doelgroep en wil je graag vrijwilligerswerk doen? We zoeken nog mensen die het leuk vinden om deze groep te begeleiden/ondersteunen. Kijk voor de vacature link op:
www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/duivenwestervoort/vacaturebank/12357

Heeft u een vraag dan kunt u ook contact opnemen met Rik Hollak van het Goed voor elkaar team Westervoort. rik.hollak@westervoort.nl of 06-10606945.

Bezoekadres:
Kulturhus Westervoort
Rivierweg 1, 6932 KA Westervoort
Navigatieadres:
Nieuwhof 2, Westervoort

Terug naar nieuws

Meer nieuws of op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief
Naar boven